trailerCam

Trådløs overvågningsløsning
for bedre sikkerhed i enhver trailer.

Udviklet for sikker hestetransport. Med mulighed for tilslutning af flere kameraer til samme monitor.
Kvalitetssikret trådløs overvågningsløsning som passer til enhver hestetrailer!

Specielt udviklet til at øge sikkerheden ved transport af heste. Robust kamera med vidvinkel og nightvision muliggør overvågning i alle typer hestetrailere under alle lysforhold. Tydelig 3,6” eller 7” LCD-skærm lader dig se din hest på bedst mulig vis for en mere sikker transport. Komplet pakke, enkel at montere i enhver trailer.

Den eneste montering som kræves er tilkobling af kameraets strømkabler til trailerens baglys eller den indvendige belysning, hvilket er enkelt gjort med de medfølgende “strømtyve”. Derefter sender kameraet trådløst billedet til LCD-skærmen i bilen. De ekstra kanaler tillader dig at kombinere med et eller flere ekstra kameraer for bedre overblik bagved traileren når du bakker.
 

  • Robust og vandtæt konstruktion (IP66)
  • Nightvison (5m) og en vidvinkel på 80°
  • 3,6” og 7” analog LCD skærm
  • Monitoren har AV-indgang til afspilning fra f.eks. dvd
  • Monitoren har 4 kanaler, til ekstra kamera
KAMPAGNE SÅ LÆNGE LAGER HAVES

3.6" SPAR 625,- NU KUN 2.124,-
7" SPAR 750,- NU KUN 2.399,-

Den 3,6” eller 7” store skærm giver dig et tydeligt billede over hestene under transporten. Med den inkluderede sugekop  monteres skærmen nemt i forruden. LCD-skærmen har 4 kanaler hvilket betyder at du kan anvende flere kameraer i samme trailer. Mange vælger derfor at kombinere sættet med et ekstra kamera på bagklappen af traileren så man udover at se hvad der sker inde i traileren også kan se hvad der er bagved traileren når man bakker. Monitorens spejlvendingsfunktion gør at den egner sig godt som bakkamera. Skærmen kører på 12-24V fra bilens cigaretudtag og har også AV-ingang til afspilning af billede & lyd fra anden enhed når man ikke kører med trailer, (såsom DVD-underholdning for børnene i bilen).

Yderligere oplysninger: Luda Elektronik AB