Overvågning

I de 18 år vi har avlet, har vi haft overvågning i stalden, i forbindelse med folinger. Alle årene har vi haft folealarm og mange af  årene også haft videoovervågning.

Da vores kamera gik i stykker, var vi derfor ikke i tvivl om at vi ville finde en erstatning. Det er utroligt beroligende, både for os og for hestene, at vi kan følge hestene, uden at skulle have vores gang i stalden hele tiden. Det kan nemt virke forstyrrende og stressende, især lige op til en foling.

Vi har ligeledes erfaret, hvor beroligende det kan være, at have overvågning i traileren. Vi har kørt land og rige rundt med vores heste og mange gange stoppet ind, for at se om der var noget galt. Selv om vi har haft rude i traileren er det bestemt ikke alt man kan følge med i. Når man først en gang har haft kamera i traileren, opdager man hvor godt et overblik man har af hesten og kan bedre koncentrere sig om trafikken.

Vi har i en periode ledt efter et trådløst kamera. Det er ikke altid nemt og har taget os flere år at finde det rette. Det har vi nu fundet gennem det svenske firma Luda Elektronik AB, i en serie af kvalitets overvågnings produkter, som vi nu forhandler.
 


Mobil overvågningsløsning som kan
bruges både i stalden og traileren.

Se mere her
 


Trådløs overvågningsløsning
for bedre sikkerhed i enhver trailer.

Se mere her
 


Pålidelig overvågning af din hest
med dobbelte alarmsensorer.

Se mere her
 

Tjek også gerne Ludas hjemmeside her.
Under "Produkter" er der yderligere information.
Under "Downloads" er der Produkt sheets, brugervejledninger mm.
Under "Support" er der en god beskrivelse omkring Interferens.
Husk at vi kører med kampagne priser, så længe lager haves.